Çankaya Lisesi

Vizyon: Çankaya Lisesini (Anadolu), tüm paydaşların katılımıyla ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, ülkemize faydalı, donanımlı, demokrat, katılımcı, paylaşımcı, duyarlı gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, en iyi eğitim vererek ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına, ülkesine ve insanlığa bağlılık duyguları gelişmiş gençler yetiştirmektir. Çankaya Lisesi (Anadolu) olarak bu ilkeden hareketle onları hem milli hem de çağdaş değerlerle donatılmış, medeni cesareti, öz güveni gelişmiş, bilgili, saygılı, sosyal kişilikli ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.00-15.05
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Kurum Telefon 03124391032

WEB - https://cankayalisesi.meb.k12.tr

Adres - Hoşdere Caddesi, No 187, Yukarı Ayrancı/Çankaya/Ankara, Okulumuza 413 ve 185 Nolu Otobüsler veya Güvenparktan Kalkan Dolmuşlarla Ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Yeri - Hoşdere Caddesi, No 187, Yukarı Ayrancı/Çankaya/Ankara

Ulaşım GÜVENPARKTAN HOŞDERE DOLMUŞLARI 185 NOLU BELEDİYE VEYA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ 413 NOLU BELEDİYE VEYA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE VE İL MERKEZİNE 2 KM